Přihlásit se | Registrovat

Stránka 2 z 2  [ Příspěvků: 19 ]  »

09 bře 2010 12:45

Ahoj všem. Tak turnaj dvojic je snad začarován. Ani náhradní termín 26.6. neni vhodný. V této době se bude konat propagační akce kuliček v Praze. Proto bych nadhodil další možnost a to na sobotu 5.6.. Jestli jsem dobře koukal, tak tento víkend je zatím volný. Ještě se poradim s Petrem, jestli neni na tuto dobu něco plánováno. To bych pak už musel přistoupit k poslední variantě a to: domluvit se např. s Karlem Fáberem a vzít mu jeden termín z turnaje open. Ale snad to nebude třeba. Takže pokud by i nový termín někomu nevyhovoval, tak se mi prosím brzy ozvěte. A já budu doufat, že úpravy cest v Borském parku nezasáhnou naše oblíbené místo. To bych musel vymýšlet i nové místo. :( A to by už bylo moc radosti najednou.

Nahoru Nahoru

#

09 bře 2010 13:59

Site Admin

Koukám do termínovky a na 5. 6. má bohužel Jirka turnaj na Střeláku. Aby to bylo trochu komplikovanější, tak ještě není jisté, zdali bude povolení (šanci bych odhadoval tak na 80 %).

Pošlu Ti Martine na mail soubor, v kterém jsou všechny turnaje, pro které jsem zprostředkovával povolení - tedy včetně těch, které ještě nejsou na netu.

Nahoru Nahoru

#

09 bře 2010 20:59

Po telefonické domluvě, mi Jirka přenechal termín. Za to Jirkovi díky. Tak snad to bude v pohodě. Jen budu muset zjistit až do jaké míry jsou plánovany rekonstrukce parku. Kdyžtak by se muselo najít jiné místo, ale to by snad neměl být velký problém.

Nahoru Nahoru

#

02 čer 2010 12:08

Zdravím všechny.
5. 6. 2010 ( sobota ) od 12:00 bude Mistrovství České republiky dvojic v Plzni. Touto cestou bych chtěl spustit ( seznamku :?: ) poslední možnost, dát dohromady dvojice, kde zatím nikoho k sobě nemáte. Dvojice mohou být jakékoli: m/m, ž/ž nebo m/ž. Jelikož na 95% k sobě nikoho nemam, tak bych se rád s někým domluvil. Kontakt na mě je 608 230 232. Popř. se můžeme domluvit na foru či mailem, ale nejspíš bude nejlepší zde na foru. Pokud nebudete mít k sobě dvojici, tak nezoufejte a klidně také do Plzně doražtě, protože se budete moct dopárovat i zde na místě ( předpokládám, že se ukáže také někdo bez spoluhráče ).
Budu se na na vás těšit. Martin

Nahoru Nahoru

Stránka 2 z 2  [ Příspěvků: 19 ]  »

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]