Mám dobrou zprávu ohledně Střeleckého ostrova, kde v rámci jeho rekonstrukce bylo vybudováno několik důlků. Mohlo by se to hodit pro menší turnaje, např. Open, kdy vzhledem k menšímu počtu důlků se bude hrát trochu déle, popř. na různé náborové akce.
Zde jsou nějaké informace, jak jsem je dostal od Dana:
Je tam zázemí (WC). -- ... Důlky jsem neviděl. Tak jsem psal Architektovi jak to dopadlo (zda na ně nezapomněli) a důlky tam jsou - jen zatím zahrabané. Prý tam hráli kuličky při otevření.
Celkem je tam 7 důlků (golfových jamek / o průměru 10,8 cm):
4 x pod obloukem
2 x na hlavní ploše (u výtahu)
1 x přímo ve špičce (s výhledem na Karlův most)
Architekt Jiránek mi ještě pošle plánek (nákres) kde jsou důlky přesně umístěny. Bude sloužit i kuličkářům - pořadatelům kdyby tam měli zájem něco pořádat a bylo to třeba opět zahrabat.
Jinak veškeré domlouvání o pořádání akcí ap. - pak přes Magistrát pro Prahu 1.Zároveň se chci poptat, zdali někdo plánujete dělat turnaje mimo naše hřiště, kde je třeba povolení (Petřín, Letná, nyní i Střelák a další veřejná místa v Praze). Pokud byste chtěli na některém z těchto míst organizovat turnaj, je třeba vyřídit povolení a protože nás takových může být více, bývalo v minulých letech dobrým zvykem to vyřídit za všechny pořadatele najednou. Budu tedy rád, najde-li se dobrovolník, který by se toho ujal - ideálně někdo z Prahy, někdy může být třeba osobní návštěva na úřadu. Nejaktuálnější informace může poskytnout Martin Adamec (na koho se obrátit pro kterou lokalitu) - kontakt naleznete zde:
http://www.kulicky.com/vedeni-cks.php .
A ještě plán důlků na Střeláku:
Příloha:
Strelecky_ostrov-kulicky.jpg [ 64.53 KiB | Zobrazeno 3922 krát ]