Ahoj Petře.
Tvůj poslední příspěvek mi přijde trochu zbytečně moc emotivní, i když dokáži částečně pochopit tvou frustraci...
Ale...
ha-ha píše:
Zdá se,
že nikdo z vedení ani nemá koule na to, aby mi to oznámili, i když ví, že již dva měsíce na té akci pracuji( tedy pracoval).
Nevím, kdo všechno o tvé dvouměsíční práci na turnaji ví, já ne. Chápu tvůj pocit zbytečně vyhozeného času, nicméně upřímně si myslím, že jsi mohl vynaložit jen část energie vložené do přípravy turnaje a sledovat toto fórum, kde se již od 20. listopadu hovoří o potřebě přesunout MČR junorů na pozdější termín. Důvody jsou jasné - pro hráče je velmi obtížné uhrát dobrý a stabilní výsledek na úplném začátku sezóny. Vloni předcházely čtyři openy, přičemž u dvou se kryly termíny. Tedy reálně si děti mohly cvrnknout doslova párkrát... A věř nebo ne, i mezi juniory je dost šikovných a ambiciozních hráčů (hráček), kteří si podle mne zaslouží poprat se o titul Mistra republiky za podmínek, které nabízí turnajový kalendář dospělákům... tedy mít možnost se rozehrát.
Pár faktů jako reakce na tvé osočení VV:
- 20.11.2019 zveřejněn zde na fóru zápis ze schůzky v Zastávce s informací o většinové shodě na přesun termínu MČR juniorů na pozdělší termín. Zde též zaznělo, že jindy než v dubnu či o prázdninách turnaj pořádat nemůžeš (nechceš), proto se hledal jiný pořadatel, jiná lokalita.
- 23.11.2019 zakládá Martin D. speciální vlákno v této diskusi právě k MČR juniorů. I zde je jasné info o změně
... takže pokud ti na chování VV tak vadí, že se tě nezeptali, sáhni i do svého svědomí... asi jsi musel na začátku příprav zjišťovat mnoho informací, než jsi akci zveřejnil, stačilo se zeptat... (pořádám dětské tábory už pěknou řádku let, vím co organizace akcí obnáší

)
ha-ha píše:
Daruji Kuličky, s kterými jsem hrál.
Sbohem. Petr
Skončit kvůli tomu s kuličkami je tvé rozhodnutí, ale připadá mi více demonstrativní, než promyšlené... Přeci nebyl problém uspořádat v tomto termínu "obyčejný" open...
Toto není v žádném případě stanovisko Výkonného výboru, je to jen a pouze můj osobní názor... a stejně tak bych zde nerad rozpoutal jakoukoliv vášnivou debatu, jak bývá na fórech zvykem...
Toť vše. Zdravím a přeji ti hodně zdaru ve tvých aktivitách.
Jirka Petráň