Ahoj Jary.
K bodu jedna - náhled na rozpočet jsem tam zapomněl dát já, tudíž přijměte moji omluvu.
k bodu dvě - děkuji za připomínku a stejně tak z nálezu kontrolní komise vyplývá, že platí odhlasované poslední stanovy, které ovšem nebyly aktualizovány. Dle kontrolní komise se tak již postupovalo v letech 2018 a 2019. Proto jsem uvedené narovnal tím, že byli přizvány k VH kluby, které dle platných stanov mají právo hlasování, tedy kluby M-Dream Team, RTW Kulik team a Strangalia Team.
Termín svolané VH je platný k 7.3.2021, neboť přizvané kluby s ním též souhlasily.
pro orientaci tedy dodávám pokyny pro delegáty hlasující na VH 2021 (stručný výtah z Jednacího řádu VH):
1. odeslání pozvánky delegátům se považuje za okamžik svolání VH, tedy 7.3.2021
2. předsedové kuličkových klubů do 7 dnů odešlou na stejnou mailovou adresu jméno svého delegáta a jeho mailovou adresu - tímto je delegát zaregistrovaný k hlasování. Pokud tak klub neučiní platí, že klub hlasuje prostřednictvím svého předsedy z emailové adresy, na kterou byla zaslána pozvánka
3. hlasovací právo má jeden zástupce (delegát) každého kuličkového klubu, který figuruje v Národním žebříčku klubů 2019 a 2020. 4. z důvodů uvedených v Jednacím řádu není možné předkládat protinávrhy k předloženým návrhům usnesení k jednotlivým bodům programu
5. delegáti hlasují zasláním emailové zprávy z registrované elektronické adresy (viz bod 2) na elektronickou adresu Spolku
vybor.cks@gmail.com , a to jednou emailovou zprávou ke všem bodům programu. V rámci této emailové zprávy hlasují samostatně ke každému bodu programu, a to uvedením pořadového čísla usnesení a označením „PRO, PROTI nebo ZDRŽEL SE“. Bude zde tedy 5 bodů, každý odhlasovaný
6. hlasovat bude možno 15 dnů od svolání Valné hromady, tj. do 22.3.2021 23:59:59 hod. Za rozhodný se považuje okamžik doručení emailové zprávy na předmětnou elektronickou adresu.
7. maily přijaté po tomto datu budou z hlasování vyřazeny
8. do pěti dnů od ukončení hlasování zašle VV výsledky všem delegátům a taktéž je zveřejní na diskusním fóru ČKS
S pozdravem
Honza Fait