....tak a teď už mohu mít názor.....po odzkoušení obou nových systémů jsem dospěla k tomuto vyhodnocení.
Vím,že to nebylo asi jednoduché je vymyslet a proto za jejich vznik autorovi moc děkuji a cením si toho!!!!!
Ale zřejmě jsem stará vesta na to,abych si zvykala na systém,který mi ani jeden nesedí.
Klasika je klasika.Zvykla jsem si totiž na cvrkot na hřišti a hlavně na hru jako takovou.
Tak jaké jsou rozdíly mezi klasikou a novinkou? (můj názor)
KLASIKA *cvrkot*
NOVÝ *klid*
KLASIKA *stále se hraje*
NOVÝ *čeká se třeba i hodinu*
Neumím si ani představit,jak třeba na Petříně prochází stovky turistů a dívají se na jednu dvojku,jak si tam cvrnká kuličky.
Líbí se mi akce na hřišti.Hodně lidí a hodně čumilů.
Systémy jsou výhoda doopravdy pro ty nejlepší.Dostanou se po "výhře" v tabulce do pavouka co nejblíž bedně,to je pravda,ale co na to nováčci a Ti,co jim to moc nejde? Musí se hoooodně učit,hoooodně učit?! Ale zase si zahrají.
Měla jsem možnost říct názor po turnajích,kde otázka zněla: který ze systému se mi líbí víc a proč? Odpověděla jsem jen,že ten první a z důvodu pouhého pocitu. Neměla jsem totiž v "tu chvíli" jasno.Nikdo se mi nezeptal na ten klasický,kterého zřejmě zůstanu zastáncem.
Vím,že jsou v nových systémech i "klady",ale není nad jednoduchost,jasnost a klid na turnajích.A nejsou to jen má slova.
Každý může mít názor svůj vlastní a tom to je (já ho tu napsala) a kdo jaký systém si z pořadatelů určí,je jeho věc a nikdy by mě nenapadlo od turnaje odstoupit,když už si zvolí jakýkoliv
A proč? Kuličky hraji ráda.
Napsala jsem něco špatně
Krásný den a hrajeme dál.....................